top of page

Maritza Marbus, docent, eigenaar en oprichter van Pilates in Movement

 

De Pilates lessen bij Pilates in Movement zijn een begrip geworden in Weesp en omstreken. Met veel plezier en passie voor het vak geef ik ruim 15 jaar les in Weesp en omstreken. Al tijdens mijn studie aan de dansacademie kwam ik in aanraking met Pilates, de kwaliteit van bewegen vanuit een krachtig centrum hebben me nooit meer los gelaten. Dit resulteerde in opleidingen en diverse vervolgtrainingen op het gebied van Pilates mat lessen, Reformer en Chair. Pilates is als trainingsmethode al bijna 100 jaar geleden bedacht door Joseph Pilates en sindsdien verder ontwikkeld en verrijkt met de kennis van nu.

 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te motiveren om Pilates-lessen te gaan volgen. Laten ervaren wat Pilates voor je kan betekenen. Personen met rug-en schouderklachten hebben inmiddels de weg naar Pilates trainingen gevonden maar net zo goed de fanatieke sporter die meer souplesse en core-stability wil krijgen. Maak kennis met Pilates lessen op de mat met gebruik van verschillende 'props' zoals de Pilatesring (magic-circle), Pilatesbal, foamroll, thera-band of gewichtjes. Of lessen op Pilates apparatuur zoals de Reformer en de Wunda Chair. 

Verder verzorg ik ook teacher-trainingen.

 

Tijdens mijn lessen staan persoonlijke aandacht en het werken vanuit ieders eigen mogelijkheden centraal. Het leren vertrouwen op je lichaam. Het op avontuur gaan in al die wonderlijke mogelijkheden van je lichaam, in samenwerking met je geest. 

Bewust bewegen versterkt de verbinding tussen lichaam en geest.

 

Pilates training geeft iedereen een volwaardige work-out en een vertrouwde sterke basis, welke doorwerkt in je dagelijkse leven en activiteiten.

 

Maritza Marbus van Pilates Weesp

Maritza Marbus 

 

15 jaar ervaring als gespecialiseerd Pilates docent. Werkzaam in Weesp, Amsterdam en het Gooi.

Teacher-trainer.

Afgestudeerd als dansdocent aan de dansacademie Arnhem (ArtEz).

Gecertificeerd Peak Pilatesdocent.

Als danseres en choreograaf voor meerdere dansgezelschappen gewerkt en als dans en pilatesdocent en teacher-trainer op verschillende trainings-centra

bottom of page