top of page
profielfoto zwkopie_edited.jpg

Maritza Marbus

Met veel plezier en passie voor het Pilates-vak geef ik ruim 20 jaar les in Weesp en omstreken. Al tijdens mijn studie aan de dansacademie (ARTEZ) waar ik ben afgestudeerd als dansdocent, kwam ik in aanraking met Pilates. De kwaliteit van bewegen vanuit een krachtig centrum hebben me nooit meer los gelaten. Dit resulteerde in gespecialiseerde opleidingen en diverse vervolgtrainingen op het gebied van Pilates mat lessen, en Pilates apparatuur; de Reformer en de Chair. 

Tijdens mijn lessen staan persoonlijke aandacht en het werken vanuit ieders eigen mogelijkheden centraal. Het leren vertrouwen op je lichaam. Het op avontuur gaan in al die wonderlijke mogelijkheden van je lichaam.

Bewust bewegen versterkt de verbinding tussen lichaam en geest.

MD.jpeg

Marije Dijckmeester

Fan van Pilates ben ik al zo'n 15 jaar. Het begon met het advies van mijn fysio, waardoor ik bij Pilates specialist Maritza Marbus terecht kwam.

Door regelmatig te trainen voelde mijn lichaam al hoe sterker en soepeler. Ik kon meer aan en de oude kwalen bleven weg. Magisch!

 

Na 10 jaar les bij Maritza vroeg ze mij of ik zelf interesse had in lesgeven. Eerst dacht ik nee... veel te spannend! Maar vervolgens ben ik er vol voor gegaan. Maritza heeft mij teacher-trainingen gegeven en daarnaast heb ik verschillende Pilates-workshops gevolgd. Erg blij met de lessen die ik geef, heel inspirerend. Het werken met mensen verveeld nooit.

En de bonus; mijn lichaam is nóg meer in vorm gekomen :) 

bottom of page