Nieuws

 

Uiteraard kan je me volgen op instagram en facebook om op de hoogte te blijven van nieuws rondom de lessen, workshops en retreats die ik organiseer. Hieronder zet ik alle speciale items en nieuwsberichten op een rij. 

 

Vanaf 1 juli'18 'Pilates in Movement' op 2 lokaties!

Vanaf 1 juli a.s kun je bij Pilates in Movement terecht op 2 lokaties in Weesp. Op dinsdagavond zijn de lessen in hartje centrum, Nieuwstraat 3 in de Synagoge. Op maandag-en vrijdagochtend vlakbij het treinstation en Aquamarin op de Hogeweyselaan 97.

Onvergetelijk retreat naar Pilion en Trikeri, Griekenland.

Lovende woorden van onze deelnemers waren het resultaat van afgelopen week. Onvergetelijke ervaringen, avontuur en zeilen vanaf Pilion naar en rondom het visserseilandje Trikeri. Energieke maar ook relaxte pilates/yoga sessies op prachtige paradijselijke lokaties. Het '5 senses retreat' georganiseerd samen met Segrun van 'Precious locations' staat voor een perfect georganiseerde reis, het prikkelen en verbinden van de 5 zintuigen en een mooie mix van Pilates en Yoga (PiYo) afgestemd op elk niveau. De innerlijke mens komt aan zijn trekken, ook culinair gezien.

Archive
Search By Tags

​© 2017 by Pilates in Movement Weesp

Tel: 06 247 765 35

  • Instagram Social Icon
  • Wix Facebook page