top of page

Master Training op de Pilates Reformer en Chair door Maritza Marbus

Zondag 15 december geef ik bij 'Premium Healthclub Squash and Wellness' een Workshop/Master training op de Pilates Reformer en Pilates Chair. Het is een fantastische training en voor Pilates-liefhebbers goed om kennis mee te maken. Deze workshop is een prettige combinatie met de Pilates mat-lessen omdat je door middel van de apparatuur de juiste spiergroepen leert trainen en voelen. De Reformer en Chair zijn Pilates-apparatuur en uitgevonden door Joseph Pilates. Hij is hier al begin 1900 mee begonnen en de apparaten zijn sindsdien verder ontwikkeld naar de nieuwste en modernste inzichten. Je traint met weerstand en de apparaten bieden de mogelijkheid om een schat aan gevarieerde bewegingen uit te voeren waardoor het hele lichaam aan bod komt.

Kracht, controle en souplesse worden nog verder ontwikkeld.

Zoek op trefwoorden
Laatste berichten
Archief
bottom of page