top of page

Stay safe, stay healthy! pilatesinmovement_live via instagram.

Lieve leerlingen

we zitten met z'n allen in een lastige periode. Ik wil graag er voor jullie zijn en ik hoop dat jullie ook Pilates in Movement in jullie hart dragen en blijven steunen. Graag hou ik jullie gezond en in vorm!

Exclusief toegankelijk voor mijn leerlingen van Pilates in Movement heb ik een privé-account aangemaakt op Instagram. Als je nog geen instagram account hebt maak je er eerst eentje aan (en daar hoef je vervolgens zelf niet iets op te plaatsen als je dat niet wil)

www.instagram.com

Voor iedereen die een smartphone of computer heeft is het super makkelijk.

Vervolgens vraag je of ik je wil accepteren als volger van pilatesinmovement_live ...let op het onderliggende streepje.

Dit is de link:

https://www.instagram.com/pilatesinmovement_live/

Hieronder een foto van mijn Instagram pagina.

Het IGTV icoontje heb ik blauw omcirkeld. Dit icoontje raak je aan om de filmpjes te kunnen bekijken:

Ik wens jullie liefs en gezondheid,

stay safe, stay healthy, take care!

Maritza

Zoek op trefwoorden
Laatste berichten
Archief
bottom of page